Strandfuif pakt uit met een nieuwe opstelling én een tweede partytent!

“STRANDFUIF pakt uit met een gloednieuwe opstelling én een tweede volwaardige partytent hosted by RADIO MODERN!” – zaterdag 3 augustus 2013

Meterslange togen in een ultrahip decor zorgen voor een unieke, exotische sfeer. Verwacht een ruime DANCE HALL, een TWEEDE (!) tent gehost door Radio Modern (HOUSE OF SWING), een zonovergoten binnenplein en een uitgebreide COCKTAILLOUNGE. Kortom: “Een waanzinnig feest van zonsondergang tot zonsopgang, zoals de traditie het wil.

 

 

++++++ DANCE HALL ++++++
Ook dit jaar heet de imposante ‘dance hall’ U welkom voor een feestje tot in het ochtendgloren. Met de beste hedendaage beats tot de bekendste fuifklassiekers.

► ZER00’S HEROES (NL)
www.facebook.com/Zer00sHeroes
sensatie @ Lowlands: http://youtu.be/CfWKznBbGYY
► DJ JONEZ (resident)
► DB RADIO IN STEREO

++++++ HOUSE OF SWING ++++++
► hosted by RADIO MODERN
www.facebook.com/RadioModern

Het is zomer en RADIO MODERN staat paraat om ook de zomerfestivals te voorzien van het nodige swinggeweld! Vanavond katapulteren ze STRANDFUIF terug naar de jaren ’50 en dat in een volledig nieuwe tent, THE HOUSE OF SWING! Laat je verwennen door The Modernettes in de Beauty Boudoir (vanaf 20u) om nadien de benen onder je lijf uit te dansen tijdens stomende sets van Sep’n Hop en The Boppin’ Benvis Brothers.

20u00: ‘Beauty Boudoir’ (kapper, schmink, photobooth, … )
21u00: dansinitiatie
22u00: SWINGtime till ????

++++++ COCKTAIL LOUNGE ++++++
Voor al wie de Strandfuif reeds kent is de uitgebreide en luxueuze cocktail/cava bar reeds een begrip. Ook dit jaar wordt dit unieke stukje Strandfuif omgebouwd om nog meer aan uw vereisten te voldoen! Geniet van heerlijke cocktails of neem even de tijd om wat te relaxen in onze chillout.

TICKETS: € 7
ONLINE: http://bunker-strandfuif.tickoweb.be/

Comments

comments